ANSIGTSBEHANDLING


Boost behandling (35 min.)
35 minutter med lige hvad din hud trænger til, for at blive frisket hurtigt op. Afrens, peeling, maske og afsluttende cremer.
395 kr.
Den intensive behandling (45 min.)
RETINOL BEHANDLING 45 minutter med afrensning af huden, fugtgivende massage, øjen- og ansigtsmaske, retinol peeling, afsluttende creme. Peelingen efterlades på og vaskes af hjemme (med mild rens, kan købes i travelsizes) efter vejledning på klinikken og så påføres den udleverede fugtgivende creme. Vigtig med SPF de næste 7-14 dage. Huden kan de næste ca, 2 uger skalle af, hvorefter huden synes og føles fornyet.
795 kr.
Den dybderensende behandling (60 min.)
60 minutter med afrens, peeling, dybderens af ansigtet, maske og afsluttende cremer. Alt tilpasset din huds behov.
545 kr.
Den fugtgivende behandling (60 min.)
60 minutter med afrens, peeling, ansigts- og decoletémassage, maske og afsluttende cremer. Alt tilpasset din huds behov.
545 kr.
Den ultimative behandling (90 min.)
90 minutter uden at gå på kompromis. Afrens, peeling, ansigts- og decoletémassage, maske og afsluttende cremer. Alt tilpassset din huds behov.
695 kr.
Den luksuriøse behandling (105 min.)
105 minutter med alt. Let peeling og massage af ryggen, afrens af ansigt, peeling, dybderens, ansigts- og decoletémassage, ansigtsmaske og afsluttende cremer. Forkælelse på højeste plan og alt tilpasset din huds behov.
845 kr.

TILLÆG TIL ANSIGTSBEHANDLING


Ekstra dybderens (10 min.)
Kan kun bookes ifm. Den Dybderensende Ansigtsbehandling, Den Ultimative Ansigtsbehandlinge og Den Luksuriøse Ansigtsbehandling.
75 kr.
Booster under peeling (5 min.)
Er du godt i gang med regelmæssige ansigtsbehandlinger med frugtsyre, kan du med fordel få ekstra godt ud af dem ved, at få en booster under din peeling og opnå endnu bedre resultat. Antioxidant eller clarifying - jeg skal nok fortælle hvilken der passer til din hud.
25 kr.
Decoleté (5 min.)
Glem ikke hals og bryst. Book denne tillægsbehandling med og få både peeling, maske og cremer med ned omkring hals og bryst.
75 kr.
Intensiv Fugtmaske (5 min.)
Lad huden få den allerbedste fugt tilførelse med denne lækre sheet maske. Masken indeholder hyaluronsyre, som medfører en intensiv genfugtning af huden
55 kr.
Intensiv Øjenmaske (5 min.)
Trænger øjenomgivelserne til lidt ekstra, så book denne behandling med. Øjenmasken tilfører maksimale mængder fugt til den følsomme hud omkring øjnene.
39 kr.

EYELASH EXTENSIONS


Single Eyelash Extensions (105 min.)
Lavet med single faux mink lashes. Ét kunstig vippehår på ét af dine naturlige vippehår. Kom gerne uden øjen make-up. Undgå vand, damp, sauna, træning ect. minimum 12 timer efter behandling. Limen hærder i op til 12 timer efter påsætning og fugt fra diverse faktorer forlænger processen og kan forkorte holdbarheden. Efter påsætning skal der bruges udelukkende oliefri produkter i øjenomgivelser. Det er en klar anbefaling, at købe en vippeshampoo med hjem for at undgå der samler sig for skidt i vipperne.
795 kr.
Single Eyelash Extensions Opfyldning (60 min.)
Ca 3 uger mellem opfyldninger er optimalt for, at bibeholde et flot resultat. Undgå for store huller, vipper der driller, sidder skævt og er vokset ud. Så husk at bestille tid til en opfyldning.
395 kr.
Mini Single Eyelash Extensions Opfyldning (40 min.)
Hvis der lige mangler lidt vipper inden weekendens fest eller andet, er denne behandling den rigtige at booke. Der renses selvfølgelig igennem inden påsætning, men der ryddes ikke op i de allerede påsatte eyelashes. Max 14 dage fra sidste opfyldning.
275 kr.
Hybrid Eyelash Extensions (120 min.)
Her blandes single og volume vipper og giver et super flot look. Kom gerne uden øjen make-up. Undgå vand, damp, sauna, træning ect. minimum 12 timer efter behandling. Limen hærder i op til 12 timer efter påsætning og fugt fra diverse faktorer forlænger processen og kan forkorte holdbarheden. Efter påsætning skal der bruges udelukkende oliefri produkter i øjenomgivelser. Det er en klar anbefaling, at købe en vippeshampoo med hjem for at undgå der samler sig for skidt i vipperne.
945 kr.
Hybrid Eyelash Extensions Opfyldning (75 min.)
Ca.3-4 uger mellem opfyldninger er optimalt for, at bibeholde et flot resultat. Undgå for store huller, vipper der driller, sidder skævt og er vokset ud.
545 kr.
Mini Hybrid Eyelash Extensions Opfyldning (55 min.)
Hvis der lige mangler lidt vipper inden weekendens fest eller andet, er denne behandling den rigtige at booke. Der renses selvfølgelig igennem inden påsætning, men der ryddes ikke op i de allerede påsatte eyelashes. Max 14 dage fra sidste opfyldning.
375 kr.
Volume Eyelash Extensions (150 min.)
Opnå endnu mere fylde med volume teknikken. Der påføres faner af 2, 3, 4 eller 5 synetiske tynde hår på dine naturlige vippehår. Opfyldning ca. hver 3-4 uge for at bibeholde det tætte, mørke og fyldige look. Efter påsætning skal der bruges udelukkende oliefri produkter i øjenomgivelser og det er en klar anbefaling, at købe en vippeshampoo med hjem for at undgå der samler sig for skidt i vipperne.
1095 kr.
Volume Eyelash Extensions Opfyldning (90 min.)
Ca.,3- 4 uger mellem opfyldninger er optimalt for, at bibeholde et flot resultat. Undgå for store huller, vipper der driller, sidder skævt og er vokset ud.
695 kr.
Mini Volume Eyelash Extensions Opfyldning (70 min.)
Hvis der lige mangler lidt vipper inden weekendens fest eller andet, er denne behandling den rigtige at booke. Der renses selvfølgelig igennem inden påsætning, men der ryddes ikke op i de allerede påsatte eyelashes. Max 14 dage fra sidste opfyldning!
475 kr.
Ekstra opfyldning (15 min.)
Er der gået lidt for lang tid, så book denne med, så der er tid nok til, at få fyldt helt op. Kan kun bookes i forbindelse med en almindelig opfyldning.
75 kr.
Fjernelse af eyelash (30 min.)
Aldrig begynd på at fjerne vipper selv. Det kan gå helt galt. Kom ind og få dem fjernet, så du skåner dine naturlige vipper.
175 kr.
Fjernelse af eyelash extensions inkl. farve (45 min.)
245 kr.

BRYN & VIPPER


Lash Lift (45 min.)
Slip for at bruge tid på at bukke vipper hver morgen. Dine egne vipper får det fineste buk og syner længere. Vipperne skal have ro i et døgns tid efter behandlingen. Holder 6-8 uger.
475 kr.
Lash lift inkl. farve (60 min.)
Slip for at bruge tid på at bukke vipper hver morgen. Dine egne vipper får det fineste buk. Og med farve lige efter bliver de ekstra lækre. Vipperne skal have ro i et døgns tid efter behandlingen. Holder 6-8 uger
525 kr.
Lash Reverse (30 min.)
Når et Lash Lift går galt, kan det som udgangspunkt rettes ud igen. Kom forbi eller skriv til klinikken, så der kan tages stilling til om der kan gøres noget.
195 kr.
Farve og ret af bryn og vipper (35 min.)
Markerede flotte bryn og fine indrammede øjne. Farve og form bestemmes efter en lille snak om hvordan du ønsker det.
275 kr.
Farve og ret bryn (30 min.)
Farvning af bryn og retning med sukker og pincet
195 kr.
Retning af bryn (20 min.)
Tilretning af bryn med sukker og pincet
135 kr.
Farvning af bryn (10 min.)
125 kr.
Farvning af vipper (15 min.)
135 kr.
Farvning af bryn og vipper (20 min.)
Bryn og vipper får farve efter en lille snak om hvor lidt og meget. INGEN tilretning af bryn i denne behandling.
225 kr.

SPRAYTAN


STEMPELKORT (5 min.)
FOR HVER SPRAY TAN GIVES ET STEMPEL, HVOREFTER DEN 10. BEHANDLING ER GRATIS.
Spray tan (15 min.)
Med prisvindende produkter fra Vita Liberata. Holder sig pæn i 4-6 dage. 3 forskellige farve nuancer. Kom uden nogle former for make-up, cremer og deodorant og med løst mørkt tøj. Skrub huden inden for at opnå det bedste resultat. Og undgå alle former for vand 6-8 timer efter behandlingen.
195 kr.

BODYSUGARING (Hårfjerning)


INDEN BEHANDLING (5 min.)
VED FØRSTE BEHANDLING: Lad skraberen ligge 10-14 dage, de stride hår skal have lov til at vokse ud ellers kan der ikke laves en behandling. Ved bodysugaring bruges en sukkermasse, som er 100% naturlig, bestående af kun sukker (frukose og glykose) og vand. Indeholder ingen dufte, farvetilsætningsstoffer, citrus eller parabener. Med uddannelse i bodysugaring er behandlingen meget mere skånsom for huden end traditionel voks. Det binder sig kun til de døde hudceller på overfladen og håret.
Overlæbe el. hage (10 min.)
95 kr.
Overlæbe og hage (15 min.)
135 kr.
Hage og hals (15 min.)
135 kr.
Overlæbe, hage og kinder (25 min.)
185 kr.
Hele ansigt excl. bryn (35 min.)
235 kr.
Hele ansigt inkl. bryn (45 min.)
295 kr.
Arme (30 min.)
295 kr.
Armhuler (10 min.)
145 kr.
Bikini (10 min.)
175 kr.
Tanga (15 min.)
295 kr.
Brazil (25 min.)
445 kr.
Mini brazil (20 min.)
Behandlingen skal ske max. 14 dage efter sidste behandling.
245 kr.
Underben (40 min.)
Fra knæ og ned
345 kr.
Lår (45 min.)
375 kr.
Hele ben (75 min.)
595 kr.
Hele ben inkl. bikini (95 min.)
695 kr.
Hele ben inkl. tanga (105 min.)
795 kr.
Hele ben inkl. brazil (110 min.)
895 kr.
Mave og bryst (40 min.)
345 kr.
Ryg inkl. skulder (40 min.)
345 kr.
½ Ryg el. ½ mave (25 min.)
225 kr.
Voks næse el. ørehår (15 min.)
95 kr.

PERMANENT MAKEUP


Konsultation ifm. permanent makeup/microblading (30 min.)
Få styr på alle de spørgsmål du har i forhold til permanent make og microblading. Fa afvide hvad der er vigtigt, hvad der skal tages hensyn til og hvordan det foregår. Konsultationens pris fratrækkes microbladingens pris, hvis behandling foretages. Første behandling koster 2295 kr. og kan ikke bookes online. Skriv eller ring til klinikken.
200 kr.
Microblading (120 min.)
PhiBrows microblading er en teknik hvor man manuelt deponere farven ned i huden, og det giver uden tvivl det mest naturlige resultat. PhiBrows opmåles så det passer til dit ansigt, det er det symmetrisk rigtige der optegnes med et specielt udviklet kompas. Efter optegning med blyant, fyldes der op med hairstrokes. De lægges i dine naturlige hårs groretning, så det blender bedst muligt ind. Efterbehandling foretages ca. 6 uger efter, fordi en del af de nylavede hairstrokes KAN forsvinde efter den første behandling. For mange er det nødvendigt med endnu en efterbehandling efter 6 uger. Brynene kan være ekstra mørke de første 4 til 7 dage. Herefter mister de 40 til 50% af farven. Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Vigtigt at læse og følge det udleverede materiale. Bestil med fordel en konsultation inden, så alle spørgsmål kan besvares inden og se en let optegning af hvad du kan forvente. Denne behandling kan ikke bookes online, men ring eller skriv for at booke en tid på 30451504 eller mailskinlounge@gmail.com.
2295 kr.
Microblading efterbehandling (90 min.)
Efter 6 uger skal brynene tjekkes op igen. De steder farven er væk, laves der nye hairstrokes. Nogle har behov for flere efterbehandlinger. Hvis der går mere end 4 måneder, skal der laves og betales for helt ny behandling, som var det første gang.
995 kr.
Microblading efterbehandling 2. gang (70 min.)
Hos nogle er det svært for pigmenterne at hænge ved, så hvis der stadig er lidt små huller, laver vi igen efter 6 uger en efterbehandling.
795 kr.
Microblading genopfriskning (75 min.)
Ca. 1 gang om året skal farven friskes op. Der bruges fortyndede pigmenter for, at opnå et mildt og naturligt resultat. Og for at holde det vedlige og farven pæn, kræver det en årlig opfriskning, Farvens holdbarhed afhænger primært af hvordan huden selv holder på pigmenten. Sved, sol, fedtet hud og stort forbrug af foundation kan reducere farvens holdbarhed. I gennemsnit er det hver 10-14 måned, der er behov for opfriskning, men med fedtet hud er det kan det være ca. hver 6. måned.
995 kr.
Microblading efter anden permanent makeup (90 min.)
Book en tid til konsultation, så jeg kan se den gamle permanente makeup. Der er forskellige løsninger og det er ikke altid der kan laves strokes henover det gamle. Der laves nye hairstrokes henover den gamle tatoverings form. Der laves IKKE komplet opmåling med PhiBrows kompas of derfor INGEN ændring af formen. Hvis dette ønskes, at der laves ny form over den gamle, skal der bookes tid til microblading behandling til fuld pris.
1295 kr.